Preventivnom programu “Dan kao san”, usmjerenom na zaštitu građana treće životne dobi koji su najugroženija kategorija stanovništva od strane raznoraznih prevaranata i džepara, koja je održana u organizaciji Policijske uprave šibensko-kninske, Grada Šibenika i Gradskog društva Crvenog križa, nazočili su i korisnici “Cvjetnog doma-Šibenik.

Tim povodom je dvadesetak korisnika Cvjetnog doma u pratnji ravnatelja Tomislava Ninića, radnih terapeutkinja i socijalnih radnica posjetilo HNK Šibenik i u sastavu spomenutog programa pogledalo predstavu: “Prevareni”. Predstava se temelji na primjerima i situacijama iz svakodnevnog života, a interpretiraju je profesionalne glumce Perica Martinović i Ankica Dobrić i glumci Pero Juričić i Ivan Đuričić.

Primjere kako džepari kradu prikazao .je Ivica Krakić u iluzionističkoj sekvenci “Stanimo na kraj džeparima”, a Dejan Kuzmanoski uz klavir otpjevao pjesmu What A Wonderful World.

Korisnici su bili oduševljeni i zadovoljni viđenim, a na povratku su prepričavali i svoje događaje kada su mogli biti prevareni, ali eto hvala Bogu nisu.