Šibenski biskup Tomislav Rogić je prigodom svetkovine Božića 30. prosinca-ponedjeljak, pohodio korisnike i djelatnike Cvjetnog doma u Šibeniku. Slavio je svetu euharistiju uz koncelebraciju župnika župe Vidici i duhovnika u Cvjetnom domu fra Ivana Penavu.

U homiliji je biskup Rogić naglasio da se Bog toliko ponizio rodivši se u štali da mu svi koji to žele mogu prići. U svoje srce rođenog Boga mogu primiti svi oni koji su svoje srce oslobodili od svega što nije dobro i dodao želim vam da u svakoj životnoj situaciji imate mjesta za Isusa Krista. Na kraju se biskup Tomislav zahvalio župniku fra Ivanu, ravnatelju Niniću, časnim sestrama i svim djelatnicim koji skrbe o korisnicima.

Ravnatelj Doma Tomislav Ninić zahvalio je biskupu Rogiću i fra Ivanu na trajnoj duhovnoj brizi za korisnike Cvjetnog doma. Nakon misnog slavlja biskup je korisnicima podijelio prigodne poklone. Za vrijeme mise pjevao je zbor župe Vidici, a župljanke su prije par dana donijele kolače onim korisnicima koje nema tko posjetiti.